Havva Ersoy Anaokulu

WEB https://havvaersoyanaokulu.meb.k12.tr
Adres : Şevketiye Mah. Kemerler Cad. No 4 Milas / MUĞLA
VİZYON : Okulöncesi eğitimde verdiği eğitimin kalitesi nedeniyle veliler tarafından tercih edilen, diğer okul öncesi eğitim kurumlarına ise örnek ve önder bir okul olmaktır.
MİSYON : Öğrencilerimizi zihinsel, bedensel, sosyal ve duygusal yönden en üst düzeyde gelişmiş ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, milli ve manevi değerlerine saygılı ve doğa dostu bireyler olarak yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :ikili
Saatler :
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : GEREK ŞEHİRİÇİ VE GEREKSE ŞEHİRLERARASI GÜZERGAHLARA YAKIN OLUP ULAŞIMI KOLAYDIR.
Yerleşim Yeri : OKULUMUZ ŞEVKETİYE MAHALLESİ´NDEDİR. MAHALLE SAKİN OLMAKLA BERABER TRAFİK YOĞUNLUĞU, ÇEVRE OKULLARIN GİRİŞ-ÇIKIŞ SAATLERİNDE YOĞUNLUK GÖSTERMEKTEDİR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : MUĞLA İL MERKEZİNE 60 KM UZAKLIKTA OLUP MİLAS İLÇE MERKEZİNDEDİR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :